Vill inte bli sjuk!!!

Nova har varit hemma hela veckan hittills. det går snuva på dagis och det vill hon inte bli smittad av.
Jag var hemma hos Novas vän Silwer för att hjälpa hans matte att gå ut med honom. Ohhh guuud vad jobbigt hon hade. Silwer hosta och hosta och hosta, slem låg överallt men Carro sprang efter med papper och torka... Hela tiden medans jag var där. Usch inge kul för henne. Hennes bebis låg och tittade på och log säkert lite inombords =)

Nova har fått ett nytt halsbandCoola tjejen =)Vi har även sålt Novas gamla bur i nylon. =) Jag la ut den på blocket och dan efter var det en tjej här och köpte den, kanon!!!


Snöras på bilen =/

I dag är ingen bra dag.
Våran bil blev attackerad av ett snöras från dagis tak. Fastighetsvärden (som är en annan person) har inte sett till att skotta av taket.

Ingen blev skadad som tur var förutom den härTur att Novisen eller någon annan hund inte fick detta över sig...Nu är vi utan bil, hoppas den går att laga, hoppas vi inte behöver betala något för då blir jag jävligt pist.
Hoppas ingen annan behöver utsättas för detta, det fanns mera snö på taket.

Urk, en dålig dag =(


Sööötnoooos

Matte hittade ett porträtt av mig som finns på dagis, e jag inte sööööt??


Bild tagen av RM's

Varsegod!

Nova hade gett husse en present när han kom hem...Hon hade rivit upp en soppåse vi glömde ta bort innan vi lämnade tjejen hemma själv.
Nova skämdes direkt när husse klev in genom dörren. Hon hade lagt sig ner med svansen mellan benen. Gick inte ens fram och hälsa. Så hon skämdes nog en del. Oups!

Tre snälla.

Idag åkte vi till bruksen, Nova och jag bara denna gång.

Där tränade vi lite och träffade tre kvinnor som var jättesnälla. De hade en sån härlig energi och var super kunniga. Nova gillade dom oxå. =) De var två schäffrar och en dobberman som dom tränade.

Hoppas på att stöta på dom igen. Fick lite tips och så i vardagen, vilket vi även testade där, med Novas osäkerhet. Funkade klockrent. =) Glad!! Man såg verkligen att hon gick från osäkerhet till lugn och harmonisk.

Nu sover hon som en stock, bra det. Hon ska ju vara själv i några timmar =)

See Ya!

Dumma tjejen.

Nova har bitit sönder en tröja för mig.... Hmm.. Inte glad.

När hon ligger i buren ibland, som t.ex. igår när vi hade gäster så hade hon inget roligare för sig än ta ner saker igenom gallret. T.ex. en tröja som är min. Morr!
Benet som hon fick var inte ens tuggad på. Urk!!

Idag kommer Nova vara hemma själv några timmar. Husse ska på båtmässa och jag börjar jobba klockan två. Så jag ska ta ut skiten ut på en promenad ;-) Som förhoppningsvis tröttar ut henne lite granna!
Hon har ju annars en annan hobby och det är att kika ut igenom fönstret och kolla på människor. =)


Nova på bruksen!

Idag har vi varit på brukshundsklubben för att träna Nova lite. Det började väl inte så bra, helt ofokuserad och det var en annan hund där oxå som tränade. Inget hjälpte, godis eller leksak. Efter tag så vilade vi lite med fika och sen hittade vi det som fungerade som mutning, bollen.

PlatsliggningPepptalk inför hoppet:Själva hoppetKlättra upp för A-hinderGå fotEhhh in med armen kanske...??? Haha


Åhh ett avslutande hoppMed rätt motivation så ville Nova "lyda" lite, hehe.

Sen blev det en promenad ner till centrum där vi vänta på husse då han skulle fixa ett ärende. Så då fick vi lite miljöträning oxå bland folk. Bla. träffade vi min pappa, han var det enda som fick hälsa på Nova =)

Nu sussar Nova så gott, helt slut efter denna eftermiddag!

Fiiina måndag!

Härliga måndag, äntligen är det fiiint väder på min lediga dag.

Nu ska vi åka till bruksen och leka lite med Nova. Hoppas att lite snö har försvunnit undan nu bara så vi kan leka lite med deras hinder.
Sen blir det lite fika med choklad och hör upp, lussebullar. Hitta en sista påse i frysen. Hihi.

Bilder kommer senare. Byebye now.


Vem drack upp colan?

Ny badad Nova är en galen Nova, som alla andra hundar kan jag tänka mig.

Då gör man saker som man inte får göra annars som t.ex. hoppa upp i soffan och röjja...Och dricka upp matte och husses cola...


Men om man kör hundögontricket så kanske man får stanna kvar...Nej!


Trotts Nova.

Ah som rubriken säger så har vi en trottsig hund just nu. Vi som hade en sån härlig liten period på tre veckor som var underbar mellan hennes skendräktighet och nu, tonårshumör. Hon var sammarbetsvillig och glad tjej.
Häromdagen blev hon skitsur på mig när jag skulle göra en grejj med henne. Men hon la sig rätt snabbt när hon förstod att jag menade allvar. Phju, det är en fin linje mellan att vara bestämd och bli arg. För arg hjälper ju varken henne eller mig. Men som sagt, det är riktigt svårt ibland.
Sa även till henne att hon kunde springa iväg till skogen och komma tillbaka när hon blivit snäll igen. Haha, men ångrade mig rätt snabbt och så gick vi vidare hem. =)'

Idag lekte vi gömma leksak här hemma. Vi har en speciell leksak som vi bruka gömma men den har varit på villovägar ett tag men är nu framme igen. Nova älskar att leta rätt på den, hon nosar och sniffar i massor och blir trött efter en stunds lekande. =) Yeah!!

Nu är Husse och Nova iväg och matte ska träffa tjejkompisar. Imorgon ser jag framemot en härlig soligpromenad.
RSS 2.0