Och så kom det...

Nova har börjat löpa ordentligt... Åhhh typiskt, kunde hon inte ha hållt sig lite med tanke på att jag nyss läst att man inte får göra MH ifall dom löper. =( Hoppas detta löp försvinner fort. Inte så troligt med tanke på hennes förra. Men men.... Efter denna blir det kastrering iaf. Längtar.

Var ju tvungen att köpa ny blöja till henne. Höll i hennes gamla för ca tre veckor sedan. Men nu är det spårlöst borta. Blir så trött. Ingenting är ju gratis direkt. Aja, men vill man inte ha blod överallt får man offra sig. Nova tycker den är lite skämmig bara ;-)

Nova är så ynklig just nu. Ligger ihop kurad och vill typ vara själv. Hon viftar inte så där glatt på svansen när man kommer och ska mysa lite. Fast så är det inte hela tiden. Men ganska mkt. Klart hon är glad oxå, men jobbigt att se henne så där ynklig bara. 

Igår somnade Nova mellan matte och husse som låg och klappade och mös med henne. Hon började toksnarka. Hon ville nog ha lite Löööve trotts allt. Hihi. Jättemysigt var det iaf och jag snarkade snabbt ikapp med henne.
Kommentarer
Postat av: caroline Tilja

Glad midsommar Nova! =) och hela fam såklart! =) pussssssss =)

2010-06-24 @ 18:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0