Full rulle för Nova

Idag har Nova haft en tuff dag! Tuff på det sättet att hon är helt slut då hon har träffat många nya människor och hundar :-) Bra miljö träning vill säga!

Det började med att vi träffade en rottis på vår kiss runda idag. Han var super stoooor. En kille på tre år som tyckte Nova var jättesöt och ville leka med henne. Nova var inte nå vidare imponerad och tyckte att han var lite för glad. Men matte tyckte det var kul och stå och prata med dem. Kanske Nova gillar killen när hon blir större ;)



Sen skulle vi på ett 1 års kalas, till Novas "kusin", fast hon är människa ;) Där träffade vi mattes bröder med flickvänner och barn. Matte hade tagit med Novas hus och lite ben och godis. Men Nova ville inte ligga i huset utan fick nys om en skön soffa hon ville hoppa upp i. Som tur var fick hon det :-) Inte alls bortskämd! Där låg hon mest hela tiden.



Det fanns en busig hund där oxå, Bella heter hon. Nova tyckte hon var stor och busig men de luktade fint på varann, när matte tyckte Bella var för på så drog vi bort henne. Lyckades fånga en bild där båda såg helt crazy ut, hehe.



Här är mattes brorsor..



Innan vi åkte till Vallentuna så passade vi på att åka förbi Täby Kyrkby och hälsa på Johanna.
Johanna har även två hundar, men de fick vara bakom lås och bom ;)
Nova var en tuffing och tinade upp fort hos Johanna, gick och nosa på Macho genom buren och pussa och lekte lite med Johanna. Hon ville inte åka därifrån, utan satt vid Johannas sida när matte stod och kallade på henne vid dörren. Hihi, vilken bus tjej eller BusaNova som farfar Hasse säger.

Imorgon är det första dagen på dagis. Matte är nog mest nervös, hehe vet inte varför. Men det kommer gå bra. Tror det är mest för hon är så blyg i början med nya hundar och människor. Hundarna måste vara lugna och vara ointresserade av henne för att Nova ska vilja fatta tycke för dom. Men det matte får tänka på är att de som jobbar där jobbar med hundar varje dag och vet nog hur de ska hantera henne.
Så ikväll blir det badning med special schampo för ohyra och även lite kloklippning, så vi slipper skämmas imorgon. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0