Nova är dålig.

Idag hann jag inte riktigt vad jag hade tänkt. Skulle gått på hundträning idag, men tiden gick att inte att stanna. Skulle antagligen blivit mer än en timme sen och über stressad så kändes bra att ta beslutet att stanna hemma idag. Får bli hårdare träning nästa vecka istället. =) Längtar!!

Idag har Nova spytt 3 ggr. Antagligen av medicinen. Det stod att det var vanligt att spy första dagen. Men nu spydde hon andra.... aja, får se hur det går imorgon. Hon hade tydligen varit så slö att hon inte ens kom till köket när husse fixade mat. Hehe, då e hon dålig ;-)

Idag har Nova fått present av Farmor och Farfar. Tack så mkt snälla ni. En frisbee, =) Som man inte kan tugga sönder tydligen. Haha, vet inte om vi ska ta det som en utmaning och se vad vi kan åstakomma ;-) Hehe.
Nova kan inte leka med tennisbollar ute. Hon blir dum och vill att man ska jaga henne. Hon kommer inte till oss när vi ropar. Utan står och pekar fingret mot oss helt enkelt. MEN med en frisbee kan man tydligen komma tillbaka. Knäppa hund! =) Så kul att vi har fått en egen =) YES!

Imorgon har jag semester. Tänkte först att vi skulle lämna på dagis. Men det blir nog bara en tur dit för att lämna pengar till dagisavgiften. Tycker synd om dom att gå ute i stormen som antagligen kommer imorgon. Så en hund mindre ska dom få =)
Kommentarer
Postat av: Jeanette

Det är onsdag och du hittar minst 4 timmar under resterande veckan som du kan träna, skit i att tokslänga en frisbee och drilla henne i lydnad eller lär henne cirkuskonster istället. Stressa efte en boll eller liknande är onödigt!Lär henne minst ett nytt trix den här veckan istället, det gillar hon bättre och det stärker ditt ledarskap.Ses!

2010-01-27 @ 08:03:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0