Mycket att göra.

Ligger efter i så mkt som ska göras på sessan:

Kastrering nummero uno
Röngen
Ögonlysning
MH

Någon som vill göra svart???


Obs, det är verkligen ett trist skämt som jag inte menar.

Hon börjar bli den Nova vi känner igen, glad pigg, busig och förväntans full. Hoppas vi inte hinner med ett till löp innan kastreringen. Det är en piiiiina! 

Har inte hunnit göra ett eget konto till snuttisen eftersom hon har för många ggr behövt gå till veterinären av andra själ, med mediciner hit och dit. Håll tummarna för att inget annat sker inom en framtid. =)

Nu ligger hon och smaskar på ett märgben som jag misstänker kommer från farmor. =) Håller tänderna i form iaf ;-)

 

Obs detta är inget inlägg där vi suktar efter pengar, men om det finns någon Rottweilerfond där ute som vill donera pengar så tar vi gladligen emot =)
Älskar Snön!

Vi har en i familjen som älskar snön!!XoXo Nova


Den gladaste på morgonen!

Är det inte härligt när man gått upp på morgonen, lite tidigare än dom andra. Så kommer lite senare en extremt glad hund ut från sovrummet. Hon viftar med hela kroppen och kommer fram och säger godmorgon med en slick på handen. Hon tycker det är härligt med en ny dag med nya saker att göra.

Eller när man ligger och vrider sig i sängen på morgonen när man har sovmorgon. Man håller på att vakna och hunden märker det. Så flyger hon upp i sängen och överraskar med massa pussar.

Härligt att alltid någon är glad på morgonen och det smittar för det mesta av sig :-)

Matte <3 NovaHär ser hon dock inte lika glad ut på mig, vet inte riktigt varför ;-)

Jag har fastnat i en livboj...

Jag har fastnat i en livboj, bokstavligt talat. Matte säger att jag ska sitta fast i den ett tag. Tydligen är jag olydig och gör saker som jag inte får och denna ska hindra mig. Vi får väl se om jag klurar ut nå sätt att komma ur den här saken. Så länge försöker jag slingra mig undan med.... Hundögon tricket. Om inte det fungerar testar jag om blickar kunde döda!


Snö och åter snö.

Häromdagen hjälpte jag matte och husse och lägga nytt täcke över båten. Ja så den inte fryser och blir kall.

Rätt mkt snö ute som jag var tvungen att gå i. Gillar jag inte, den är bara god att äta på.


Jag & min Kompis!

Här är jag och min kompis Leia. Hon kom och hälsade på mig häromdagen då matte var och jobba. Jag var rätt snäll och lät henne ligga på mina favorit matta som jag bara har spytt på två ggr (den är ju bara ca 2 månader gammal, så jag har inte hunnit mera) och leka med mina leksaker (hon fick bara ta dom trasiga).


(bilden är suddig för att det är husse som har tagit den, hihi ;-)


Kommer vi bli redo för tävling??

Nova undrar när matte är redo för tävling. Enligt henne själv så kan hon ALLT! Matte är tveksam.Har printat ut tävlingsregler för Tävlingslydnad 1.
Fattar inte varför jag blir nervös på en gång. Hua. Kommer aldrig kunna sätta min fot på en tävlingsbana. Haha. Får se vad nerverna klarar av.

Har suttit och markerat text, skrivit frågor på vissa saker.
Självklart är Tandvisning/Tillgänlighet det mest nervösa. sen är ju självklart allt annat oxå super nervöst. SEN är vi absolut inte redo en. Men vi har verktygen för att träna.
Apporteringen är inte klar för fem öre. Nova vill inte ta tag i föremål och vill bara dra och busa. Hmm... That´s a problem!! BIG problem.

Sen att jag återupprepar mina kommandon hela tiden är oxå ett STORT problem. Hmm... Skärpning Sandra. Måste lägga band på mig själv och från och med nu endast säga kommandon EN gång.

Ska försöka sätta ett mål för mig själv, att vara tävlingsklar i MAJ. Iiiooohhhhh.... Får se om vi kommer dit.
Vill även gå en kurs som börjar snart. Rätt dagar för mig, men pengarna finns ej. Tomt i plånboken. Ska ta mig en funderare på hur jag ska lösa allt.


RSS 2.0