Fem +++++ till hundcafé!!

Idag bar det av till den stora huvudstaden för att träffa Lotta. Det blev första gången för Nova att åka tåg, buss, pendel och tunnelabana idag. Vi tog allt på en gång ;) Hon var verkligen super duktig vår lilla tjej.



Det bar av till ett hundcafé vid karlaplan. Hade inge aning om att det fanns såna. Vilken lycka. Där fanns det super goa hundar som Nova tyckte mycket om. Denna lilla dam (tror det var en tik) var ungefär lika gammal som Nova.



Det var verkligen super coolt tycker jag, det fanns fika för hundarna och även förr oss människor. ;) Matte hade dock med sig egen mat till Nova, men jag köpte färskfoder Bravo som vår uppfödare tipsade. Vattenskålar stod lite här och var och hundarna fick springa fritt om de ville :-) Och även super trevlig personal.
Annars är man ju inte välkommen överallt när man har hund.



Denna stiliga man blev tok kär i Nova, han älskade tydligen valpar och skulle tvätta och ha sig med Nova. Hihi, Nova blev ganska kladdig men hon tyckte det var jätte mysigt.





Efter det mysiga fiket så tog vi en liten promenad innan vi skulle skilja oss åt nere i tunnelbanan.



Mys mys mys!!!!!!!!!!!!



Efter träffen med Lotta så skulle vi åka till husses jobb, då blev det pendel tåg och sedan buss. Vilket Nova klarade galant även det.
Lite kul hur mkt kontakt man får med människor när man har en liten valp, inte direkt så att man kanske vill ha det alla ggr. Men man ställer väll upp och va lite social, hundtricket fungerar verkligen. ;)

Önskar det fanns fler hundcafér, typ där man bor. Kanske ska öppna ett själv ;) Hihi, om man ändå hade dom pengarna. När vi kom hem gick vi in i favvobutiken Zoo!! Köpte balsam, ny och mkt bättre kloklippare (har redan testat den), blodstopp om det skulle behövas och en liten borste för korthåriga hundar.

Kommentarer
Postat av: Madde

vad mysigt ni verkar haft, bra att det gick bra åka komunalt!!!:)

2009-04-01 @ 10:21:04
URL: http://chosenangels.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0