Vardagen...

Nu har vi kommit in i det gamla livet igen, jobb och dagis, hem och mysa och busa och leka =)

Nova äter som bäst när hon går på dagis, vet inte riktigt varför, men hon är iaf hungrig de sista målet som hon äter hemma. Annars kan det vara så att ifall hon ska äta alla sina tre mål hemma så hoppar hon oftast över lunchen. det känns inte så roligt eftersom hon fortfarande växer (stoppppp behöver inte växa mera ;) och behöver all mat och näring. Men som sagt när hon går på dagis äter som super bra!! =)

Känn så himla skönt och tryggt att ha Nova på dagis. Matte och husse får extremt mkt gratis tips och proffs hjälp. Hade aldrig klarat oss så här bra utan de, utan måste ha kastat iväg ännu mera tusenlappar för att få så här mkt hjälp. Nu går vi ju även på kurser och får hjälp av uppfödare och vänner som kan hundar. Men när man hämtar på dagis så är det så lätt att bara stanna 5 minuter (som lätt blir 20 minuter) och fråga det där som man precis undrat över. Så skönt. Det finns här för både hussar/mattar och våra dogs.

Idag ska nog Nova och husse ha en dag tillsammans. Husse är sjuk i sin tand igen och måste vila lite. Nova ska sköta om honom. =)

Kommentarer
Postat av: Caroline

Tjus blogg och tjus bilder =) puss och tass:)

2009-08-21 @ 13:51:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0