Avslutet.

Haha Tack Izabelle. Ja du har ju stor erarenhet!! Ser framemot kursen i höst =) Weeiiii =) Har eventuellt en till deltagare om du inte har en full grupp.

Nu är mötet av klarat. Alla känslor kommer efteråt. man har spänt sig och fantiserat ihop dom allra allra värsta senarium.

Nova är avstängd pga att hon har visa aggresivitet mot praktikanter.
Dom har gått utanför buren och enligt Nova då gått för nära. Hennes dumma spöken i hennes hjärna tar över och hon skäller och morrar.

Mot personalen när hon var i buren. Hon lydde inte order först, men sen gjorde hon det men spökena kom tillbaka denna gång också och då hundföraren var påväg ut så visade hon aggresion igen. Hotade bort henne.
Inga påhopp eller bitningar fyfiskt!!!! Det var mina värsta farhågor och de hade inte skett. Sen så klart är det ju inte okey att hon beteer sig som hon gör ändå.

Förstår att det inte går att ha en SÅN hund på ett dagis.

Som ena hundföraren sa att hon mår säkert mkt bättre efter en kastrering, bara vara i en lugn hemma miljö där hon inte behöver ha koll på alla och då spökena dyker upp.

Känns skönt att ha träffat Dagis för ett sista möte och nu har vi hört hela historien. Vi vet vad vi ska jobba på. Och jobba på massor massor innan MH:t!!! Izabelle ska vi träffas innan MH???? Gärna Madde oxå =)Nova med kompisar från dagiset.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0