Nova bannlyst från dagis ;)

Nova sjuk, Nova inte sjuk??

Igår var Nova lite dålig i magen, så dagis sa att ifall hon var lös i dag med så fick hon stanna hemma. Mkt oroande matte och husse gick igår och försökt bajsa henne, lääääääännngeeee. Till slut sket hon och det var mellan mittemellan, mera korvliknande saker.

Inatt väcktes matte av gnäll, jag trodde det var kört, att hon var dålig. Men hon ville bara upp och kissa klockan 01:35 på natten. Tack tack Nova, nattkissa har vi inte gjort på länge, det var trevligt ;)

Imorse var det en nervös matte som gick upp klockan sex och gick ut med Nova. Åhh vi firade och blev glada när tösen klämde ut fina korvar. Tjohooo Dagis här kommer vi. =)

Matte vill nämligen extra mycket att Nova ska må bra idag, för vi ska följa med Silwer och hans folk och ringträna någonstans mellan enköping och uppsala. Guuu vad glada vi blev när vi fick förfrågan =) Tack tack, det gör vi gärna. Vet inte riktigt var det innebär men spännande ska det bli. Så nu ska jag äta frukost och packa inför vår färd i dag direkt efter jobbet.

See Ya!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0