Helgen.

Helgen har varit mysig, men varm tyckte Nova. Vi skulle gå ut en promenad och hälsa på Helena & Ebba, då tyckte Nova att hon hade gått tillräckligt när vi var halvvägs. Då la hon sig ner på asfalten och sa att nu räcker det. Hehe!! Men vi fick skjuts resten av halvan av Mats. Tack tack!! Sen röjde Nova runt på deras altan och lekte med boll & Ebba. Matte fick jättegod lunch, Nova tog sig en slick av tzatzikin. den var god tyckte hon och matte tyckte Nova fick fräschare andedräkt.

Idag har vi slappat på bryggan vid kanalen med Carro, det var supermysigt!! Inte lika varmt idag vilket Nova tyckte var skönt!!

Idag testade vi för nästan första gången att lillskrutten skulle vara själv hemma. Hmm inte ett strålande resultat direkt, men vi får skylla oss själva som inte övat tidigare. Dumma dumma oss!!!!! Nova började yla när jag gick, jag tänkte att hon snart tröttnar. Men en timme senare när jag kom hem igen satt hon fortfarande och ylade. Hoppas det går bättre nästa gång, nu får det bli övning varje dag!!!

Måste öva mer mer mer inför utställningen. Börjar få lite smått panik. Men Johanna ska komma och hjälpa oss lite på måndagen innan utställningen. Fin putsa lite :)

Nu väntar vi på husse ska komma hem så vi kan börja våran myskväll!!


Kommentarer
Postat av: Helena, Mats & Ebba

Tack tack Sandra och Nova för mysig dag och tack tack Sandra, Niklas & Nova för den fina presenten...

Kram kram till er alla tre från oss tre!

/Helena, Mats & Ebba

2009-05-03 @ 22:03:12
Postat av: Madde

Behöver ni hjälp, så kom förbi mig, kan visa lite :) ni är så välkomna så!!!!

2009-05-03 @ 23:24:24
URL: http://www.chosenangels,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0