Midsommar i skärgården.

Midsommarafton firade vi ute i skärgården med vänner och Nickes släkt. Det var nästan första gången för matte ute i skärgården och Novas med för den delen. =) Allt gick hur bra som helst.



Nova övar på att köra.



Båtarna.



Nova fick busa massa med de snälla barnen. Hihi, två stycken som fick dra då Nova är så stark.



Helena fixade en supersöt midsommarstång. Allt går att göra på en liten ö.



Resultatet =) Tjuuuuus!



Sen blev det lite sill lunch för de flesta.





Matte och Arne.



Annelie, Patrik och Isabelle.



Nova var så snäll under hela tiden. Antingen busades hon, käkade upp lite träd och åt mossa och säkert en massa kryp och sånt matte inte vill veta av, men mest låg och och kikade och lyssnade på ljud och bara mös. De fanns ganska många hundrädda bland sällskapet men hon charmade de flesta :) Duktig lilla Nova. Det var även mycket bra träning för hennes del också då barnen klappade och ville busa och även de vuxna fick sitta och mysa med henne.



Det dansades runt stången senare på dagen. =)

På kvällen satt vi och såg solen gå ner, det var en härlig dag med sol och blåst, det kom endast några droppar regn. Fast vi inte gjorde så mkt gick tiden otroligt fort. Det var riktigt avkopplande att sitta och njuta av den fina utsikten. Ser framemot fler såna dagar i sommar.

Dagen efter åt vi frukost i solen. Natten gick bra, Nova värmde matte som frös ganska så mkt. Det var lite trångt, Nova är van att breda ut sig, hihi.



Ebba kikar ut från sin båt.



Fin fiskmås som Nicke självklart skulle mata lite =)



Så här duktigt ligger Nova när vi kör båten. Hon har njutit lika mkt som vi av denna helg tror jag. Hon har varit så lugn och trygg hela tiden. Att vara ute i naturen gör en gott.


Kommentarer
Postat av: Madde

ÅÅÅ va mysigt ni ser ut att haft!! Fina bilder!!! Vacker hon är sessan, ska bli kul ses på Fredag och se hur mkt som hänt sen sist vi sågs i Täby m Nova:)

kram på er

2009-06-20 @ 16:53:41
URL: http://www.chosenangels,se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0