Bambi på ekparkett.

Vi har ju varit lite bortskämda med en lugn och duktig liten Nova. Igår kom allt bus och trotsighet fram. Ojojoj. Vilken pärs!!!

Hon ville inte lyssna på nåt! Så det blev buren till slut för henne! Sen vart det ju inte bättre att jag badade henne heller. då blir man ju extra bus och ska bryta benen när man är bambi på ekparkett. (Våt hund på golvet, ser ut som bambi på is ;)

Hoppas hon är lite lugnare idag! Men det är ju klart, hon är ju ca 7 månader, har massa bus i kroppen och måste ibland göra massa hyss, t.ex. bita lite på en bokhylla (som vi upptäckte imorse).

Men hon är världens goaste ialla fall. Men husse och matte var rätt trötta igår efter en massa tillsägningar. Hon är ju inte liten längre så man lätt kan kasta runt henne på golvet. Phju!

Kommentarer
Postat av: Caroline Tilja

Hej Nova, Herr S här. Vi är bus hundarna du och jag. Keep up the good work Miss N=) hihi. Lite ska vi väl ge dom att pyssla med. Har badat idag och fortsatt skriva på min blogg. =) Matte ska lägga in lite bilder imorgon. =) Ha det fint så ses vi på dagis. Voff =) (modigt att åka båt=

2009-06-24 @ 20:30:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0