Chock höjning på maten.

Fortfarande in the middle of nowhere = inga bilder på bloggen.

Idag har matte och husse haft en barnfri dag (eller hundfri dag för de människor som tycker att man inte får kalla sina hundar för barn. Men hon är min bebis och jag är hennes mamma, så det så!!)
Vi var i Sundsvall och fick se lite människor och åt på restaurang (Kina buffé, mkt gott). Drack kaffe/choklad och strosade runt och kika på människor. Det blev begränsat med affärer då pengar inte finns, men det blev några små kik och en present till våra kära vänner som har tagit hand om våra Orchideér där hemma och kollat våran post.

Vi var även tvungen att köpa mera hundmat, så typiskt, hade helst inte åkt hem med 15 kg hundmat i bilen. Tar så mkt plats med all annan packning. Men Nova måste ju få mat. Visst?? Vi åkte till Arkens Zoo som GPSen tog oss till. Vi fick en smärre chock då maten gått upp i pris. Vi visste ju iofs om det men inte SÅ MYCKET. Våran påse kostade 649:-. HELT GALET!! Tror den gick på hundra lappen mindre förut. Fast jag har svårt att tro att den kostar lika mycket hemma. Ska bli spännande och se sen =).
Vi fick iofs en tunna till fodret, våran gamla var sönder så det var välkommet. =)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0