Novas vecka

Här kommer en liten sammanfattning av de närmsta dagarna som varit. Matte har haft fullt upp med att jobba så hon har inte hunnit uppdatera bloggen.




Vi har haft lite besök av dels Carro och Jimmy som kom över på en liten fika. Nova tyckte mycket om Carros långa naglar, de var goda att slicka på.




Nova fick även hälsa på deras hund Silwer när vi gick ut. Men hon tyckte att han var lite läskig, han var alldeles för sprallig för hennes smak. Men de ska bli bästa vänner sen, men inte föööör bra så att det blir barn :-p

Vi har även försökt att fånga matte och Nova på bild en dag, men ni ser ju resultaten nedan. Haha!



Nova syns knappt.



Ser ut som matte stryper Nova. Hihi!  (Obs: Det gör jag inte)



Ser ut som Nova ätit upp Matte. :-)

Vi har varit och hälsat på fafa och Evita.



Nosat på Evita. Det var skoj. Nova ville ner och busat lite, men vi börjar lite lugnt, så kan de bli bra vänner sen! :-)



Evita nosar och godkänner Nova.


 
Nosar på Abbe och ger honom en puss! :-) Det är bra att vänja sig vid katter för matte vill ha en brunmaskad Birma katt sen oxå. Kanske ska önska mig i 25 års present av Nova :-)



Sötnosen Evita :-)

Vi har även fått besök av Johanna. Men vi glömde ta bilder. Hon luktade gott tyckte Nova, hon har egna hundar som vi ska träffa någondag framöver. Ser verkligen framemot. Samiq och Nova kommer nog gilla varandra, han är så lugn :-)

En solig och vacker dag när matte jobbar var husse och Nova ute på balkongen och solade. Lite läskigt först ser det ut som...



Sen nosade hon runt lite...



Sen var det kul, massa bilar att kika på som åker nedanför.



Matte slog i sin fot hos fafa, det gjorde ont i två dagar men nu går det bättre att gå bara man inte trampar på foten som Nova brukar göra. Hon kan ställa sig på foten och stå där lite, det är skönt  :-) Ni kanske inte ser, men det är "ringtån", den ser  bara röd/lila ut, men den gjorde skkiiiiiiitt ont!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0