Novas topp 5!!!

Oj vad våran Nova är underbar, hon har en sådan mysig personlighet.

Novas topp fem!

1:a är att gosa

2:a är att busa

3:a är att få godis

4:a är att äta

5:a att gå ut

Idag tog vi utmaningen att gå ner till zooaffären det kanske är en promenad mellan 10-15 minuter ena hållet, med Nova alltså om man går själv så går det nog snabbare.
Hon var super duktig, och jag fortsatte med min nya lära från Carro som är att när hon inte vill fortsätta för att hon tycker det är läskigt så stannar jag med ryggen mot henne och kallar in henne och när hon kommer så berömmer jag henne med en glad röst. Fungerar utmärkt!! Såå glad :-) Innan vågade hon inte riktigt gå utanför gårdens ramar, men nu är hon en riktig tuffing.

Inne på zooaffären skulle matte köpa lite tuggben, (ena har Nova redan ätit upp:-), lite lösgodis och bajspåsar (120 st med knythandtag, såna som matte vill ha, tyvärr var de inte rosa).
Vi träffade på en barnfamilj i affären. Nova fick hälsa på en 2 åring, hon var duktig även här. Med svansen mellan bena men nyfiken gick hon fram försiktigt och sniffade på barnet och slickade på hennes fingrar. De större barnen var hon inte intresserad av.

Hemvägen gick smärtfritt även den och sen var Nova jättetrött.

Idag har Nova sovit massor, man måste sova om man ska växa och bli stor, matte trodde det var spenaten som gjorde det, men det kanske fungerar endast på människor.

Matte har varit lite dålig på att ta foton, så det kommer senare. På fredag ska vi till hunddagis och registera oss, ska bli skoj!

Kommentarer
Postat av: Farmor och Hasse

Ja hon är så duktig lilla Nova!Vi får se hur hon sköter sig på lördag när vi ska passa henne om det blir något godis eller inte,men det blir det nog ändå. Kramar i massor

2009-02-23 @ 23:09:03
Postat av: Caroline

Va kul, hon är super duktig!!!! =) Puss mina sötnosar.

2009-02-25 @ 10:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0