Berganatta och fyverkerier.

Idag slutade matte tidigt. Vi åkte hem och sov lite och sen for vi ner till byn för att gå på det årliga centrum jippot Berganatta. Alla affärer har öppet till 22 och det är julmarknad på torget. Vi passade på att gå ner tidigt, redan klockan sex och kika lite, tog självklart med Novisen.
Bra träning med mycket människor. Hon höll sig nära och skötte sig mycket bra. Jag stod och pratade med en okänd kvinna som berättade att hon hade respekt för hundar(tycker jag absolut att man ska ha för alla raser =). Speciellt såna raser, sa hon och syftade på Nova. Sen sa hon även att hon tyckte dock att hon var rätt söt. Hihi, klart hon är söt. Världens sötaste. =)
Jag gick in och handlade fredagsmys godis och husse och Nova väntade utanför och kikade på människor.

Det är även ett årligt fyverkeri i centrum klockan 22. Vi har första parkett från vårat vardagsrum. Det var spännande och se hur Nova skulle reagera. Först märkte hon ingenting. Men sen när det började smälla till ordentligt märkte vi att hon blev lite nervös. Sen ville hon inte springa ut i vardagsrummet utan låg och tryckte lite i sängen. Då dök lekfarbror Nicke fram och började leka med Novas favorit leksaker bollar, då tinade hon upp snabbt igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0